Maak kennis met

Red Class

Ontdek hieronder ons assortiment van het mooiste Red Class wood van Nederland. Deze houtsoort zal u doen verbazen, zowel qua looks als duurzaamheid. Red Class is een relatief nieuwe en onbekende houtsoort, maar zonder enig twijfel een waardige tegenhanger van het veelgebruikte Douglas hout.

Waarom Red Class wood?

Red Class Wood is een houtsoort die wordt gezien als hét duurzame alternatief voor Douglas hout. Bij Gemarko zijn wij één van de eerste partijen die deze houtsoort verkopen
Hieronder enkele voordelen van Red Class Wood tegenover Douglas hout!

Tot snel, bij Gemarko

Met aandacht voor de klant en oog voor detail maakt Gemarko praktisch alles. Wij verzorgen de plaatsingen van onze werkzaamheden zoals bijvoorbeeld schuttingen volledig zelf. Meedenken met u als klant, vakmanschap en service staat bij ons hoog in het vaandel en is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Door de ruime opgedane ervaring biedt Gemarko niet alleen de hoogste kwaliteit, doordat alles volledig in eigen beheer gebeurd garanderen wij altijd een scherpe prijs- en kwaliteitverhouding! 

Zo zorgt Gemarko ervoor dat u niet alleen tevreden bent bij oplevering maar ook gedurende lange tijd daarna. Wanneer starten we met uw project? Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat.